Liten update!!

Idag är jag på ett hemskt humör fråga mig inte varför men jag blir irriterad på allt och alla. Hoppas bara att jag inte får ett raseriutbrott på stackars lillbror senare ikväll. Jag sitter just nu hemma hos mina föräldrar och är väldigt lättretad. Helst skulle jag behöva vara hemma ensammen och inte träffa en enda skäl. Tyvärr går det inte då jag är här för att fira pappa.

Update: Jag fick nyss ett raseri utbrott på stackars lillebror S. Nä nu ska jag ta och gömma mig en stund innan alla kommer.

SEE YA!!

Söndag 100131

Sista dagen i Januari snart börjar sista vintermånaden fy fan va skönt. Idag ska jag försöka mig på att göra flera saker samtidigt. Jag ska först och främst ta en lång promenad i solskenet med Ronja. Vi kommer att ta ett stopp hemma hos mina föräldrar där jag ska klippa Maya eller Wixy. Jag har inte bestämt mig vilken jag ska ta först båda måste klippas. Jag funderar på Maya för hon fryser minst men Wixy ser allmän förskräcklig ut så hon skulle också behöva fixas.

Medan klippmaskinen kyls ner så ska jag läsa på de olika lekteorierna. Jag tror att jag vet vem jag önskar men jag är fortfarande lite osäker. När en av vovvarna är klar ca 4 timmar senare så vet jag inte vad jag ska hitta på. Antagligen gå hem men man vet ju aldrig vad som händer under tiden.

Imorgon ska gruppen träffas kl 10 hmmm undra hur många som kommer. För i helgen va sista tillfället att få spruta 2/vaccinering överhuvudtaget. Jag valt att inte vaccinera mig för jag anser att biverkningarna är alldeles många. Men också så tror jag att jag redan har haft svinis. Det jag inte gillar är när folk säger att jag är oansvarig för att jag inte tagit sprutan. Det gör mig väldigt förbannad. Varför ska jag ta en spruta som ger mig såna biverkningar för? Jag har ett liv att leva jag vill fan inte göra mig sjuk i flera dagar för att vara skyddad i ett år. Nej tack jag har chansar på sjukdomen istället. Svinis har ändå redan muterat så ni vaccinerade har iaf inget skydd mot den "nya svinis". Om jag ev har haft den så är jag skydda en längre tid utan biverkningar som ändå är samma som att ha den.

Sen har vi vinterkräksjukan som ska vara sååå hemsk. Är det nån jäkla tävling på dessa sjukdomar över vem som är värst. Eller är det vi som gör dom starkare för att vi är så rädda för att vara sjuka?? Vissa sjukdomar måste man faktiskt ha för att bli friskare. Man kan inte skydda sig från allt. Enligt mig så är mottot "Lite skit rensar magen" ett bra exempel.

Nä nu har jag inte tid för bloggen för jag ska ut och promenera.

SEE YA!!!

Fredag!!!

Den här dagen har bara försvunnit men det kan kanske bero på att jag sov till kl 11 och att klockan bara är strax efter 17 just nu. Men det känns som att det är dags att sova nu. Vad har jag gjort idag då ehhh inte nått alls jag bara varit framför datorn hela dagen.

Ikväll ska jag slå på stort och köpa mat det blir kebabrulle världens godaste det tycker både jag och Ronja(hon får smaka av köttet).

Nä nu blir det inte nått mer skrivande idag.

Jag vill gratulera Therese och hennes familj till nya lägenheten. De skrev kontrakt idag så den 1/5 blir de mina nya grannar:) Superkul!!!

SEE YA!!!

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0