JUL!!!!

Jag har inte glömt bort bloggen men jag har lite dåligt samvete av att jag inte uppdaterat så ofta som jag borde ha gjort. Snart är det jul och jag har så gott som fått full pott på terminens kurser och snart är det dags att börja på sista terminen. Helt galet att jag ska börja jobba snart. Fast jag har inget jobb just nu men snart så hoppas jag verkligen att jag får jobb. Alla säger att man kommer få jobb direkt så jag hoppas verkligen att det är så det vore ju en dröm om det vore så.
Jag har lite annat att pyssla med fortfarande. Jag ska byta försäkringsbolag på Wotis och han kommer få en såkallad veteranförsäkring från och med årskiftet. Dels så är han inne på sitt 16 år och räknas då som veteran och dels för att spara mina dyrbara pengar. Jag är fullt medveten om att han kan leva många år till men jag känner ändå att försäkringen täcker det som behövs för oss.
Wotis som "tärna" på vårat lilla Lucia tåg.
Denna är gjord av ett barn det är 1250 prick till prick teckning. Kan ni gissa ålder på barnet??

Jag lovade ju mina kära läsare om ett par inlägg om barn och vilka tips jag har i olika situationer dom kommer att komma så fort jag får mer inspiration att skriva om det.
Tillvidare vill jag bara säga att barn kan mer än vad man tror så underskatta aldrig barn. Man kanske inte tror att de kan eller är redo för nått men varför inte ge dom en chans att testa. Försök inte skydda dom från allt(tv, dataspel, filmer, kompisar, frihet) ja allt. Det enda man gör är att utsätta dom för världens chock senare plus att de får svårare att socialisera sig med andra barn.

Until next time
XOXO
Yasumi
2011-12-22 @ 23:57:47

Jag vet vart jag tycker att du ska börja jobba.. ^^

Jessica
2012-01-04 @ 00:16:12
URL: http://mylifebyjessica.bloggplatsen.se

Barnet kanske var 5 år? Jag vill veta svaret, blir nyfiken! Svara gärna i min blogg..



Kram Kram




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0