Skolstart idag 090831

Idag var det då dax för skolstart och som vanligt så är man ute i sista sekunden. Stackars Therese fick vänta på mig fy skäms på Camilla. Förmiddagen bestod av upprop och som tur var så hamnade jag och Therese i samma grupp direkt så vi behövde inte hålla på och byta grupper. Under rasten så samlade jag på diverse pennor och andra saker som man fick utanför. Sen efter rasten så vart vi informerade i hur kursen var upplagd. Herregud jag kommer ha mycket att göra nu i vår.

Sen var det lunch då gick jag och Therese på stan en sväng så nu så har jag köpt en bok utav typ 10 men jag har 3 till som jag ska köpa ifrån Jennie.

Efter lunch så hade vi indelning av basgrupper i mellangrupperna. Men innan dess så skulle vi intervjua en kurskamrat och sedan presentera denne inför hela klassen. Ahh muntligt men största skräck men dock gick det bra. Efter det så fick vi leta rätt på egna basgrupper så jag och Therese höll ihop och letade rätt på några andra som ville vara i samma grupp som oss. så tillslut så vart vi 7 stycken totalt i våran nya grupp. Det kommer nog bli en jättebra grupp.

Sedan fick vi en uppgift som vi ska göra tills imorgon läsa en text och sedan reflektera den. Det första ämnet som vi ska läsa är språk. Det ska bli jätteintressant och tufft.

Idag har jag inga bilder att lägga upp det tänkte ta lite bilder ifrån syrrans agility träning men jag glömde helt bort det. Jag tog nämligen tillfälle att träna Ronja när de hade teori och fika rast. Guuudd Ronja var sååå duktig idag klockrent genom hela agility-banan. 

Nu sitter jag och tittar på Dexter och Ronja ligger och sover som vanligt.
Sen ska jag ta och läsa häftet tills imorgon sen är det sova som gäller för mig också. Som tur är så har vi sovmorgon imorgon så då ska jag passa på att sova också. Imorgon kväll så ska jag till hundklubben igen men då är det Maya som ska tränas. Då kanske det blir lite fler bilder.

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0