Våra tokdårar till hästar!!! FILM!!!!

 
Idag släppte jag våra hästar i sommarhagen så att de skulle få busa av sig lite nu när det äntligen har frusit till och det inte är lerigt längre. Behöver jag säga att det var två tokglada hästar som busade som galningar. Jag låter filmen tala för sig själv. Jag manar på dom lite för de ska busa ur sig lite extra plus att de gillar att busa med mig.
Anonym
2014-01-18 @ 21:11:04

Överskottsenergi av för dålig träning skulle jag kalla det där. Ingen normalt tränad häst beter sig så oavsett om d är lösa eller inte.

Svar: De gör så där även om de tränas eller inte. De står iaf inte och gror på samma plats i hagen hela dagarna de går i en hage som främjar rörelse och de har aldrig varit som fina i kroppen som de är nu. Glada hästar brallar i hagen punkt slut.
Se dig om i ditt eget innan du kastar ur dig såna här kommentarer. Vad fan är normalt tränade hästar egentligen???
Camilla

Anli
2014-01-18 @ 21:59:19

Underbart!! Våra älskar oxå o busa!
Tokigast är nog tävlingstravarn, när vi släpper henne så är det full galopp o slå knut på sig själv!
ÄKTA LIVSGLÄDJE

Svar: :D härligt att höra <3
Camilla

Anonym
2014-01-18 @ 22:32:17

Jag har en häst som bara skiter hela tiden vad ska jag göra?

Svar: Ta reda på orsaken om du anser att det är ett problem!!
Camilla

Åse Linängen
2014-01-20 @ 19:08:28

Kul att du tog dig tid att filma. Jag skulle velat ha våra på film i dag. Efter en stormig natt och minst sagt blåsig morgon, töltar två förväntansfulla Islänningar ut. Kastar sig i snön och gör snöänglar för att sedan fara iväg bockande och busiga. Sedan är det som inget hade hänt och de tuggar hö som vilken måndagsmorgon som helst ;) Hoppas det kommer fler filmer på dina fina hästar så att ingen " NO body " förpestar din tillvaro... Vist finns det hästar som " skiter i livet " och vi i deras ägare. Ha en bra vecka...

Svar: Självklart kommer det komma fler filmer jag älskar att se dom bralla och busa det gör mig lycklig ända in i själen och det delar jag gärna med mig av.
Camilla
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0