Skolstart idag 090831

Idag var det då dax för skolstart och som vanligt så är man ute i sista sekunden. Stackars Therese fick vänta på mig fy skäms på Camilla. Förmiddagen bestod av upprop och som tur var så hamnade jag och Therese i samma grupp direkt så vi behövde inte hålla på och byta grupper. Under rasten så samlade jag på diverse pennor och andra saker som man fick utanför. Sen efter rasten så vart vi informerade i hur kursen var upplagd. Herregud jag kommer ha mycket att göra nu i vår.

Sen var det lunch då gick jag och Therese på stan en sväng så nu så har jag köpt en bok utav typ 10 men jag har 3 till som jag ska köpa ifrån Jennie.

Efter lunch så hade vi indelning av basgrupper i mellangrupperna. Men innan dess så skulle vi intervjua en kurskamrat och sedan presentera denne inför hela klassen. Ahh muntligt men största skräck men dock gick det bra. Efter det så fick vi leta rätt på egna basgrupper så jag och Therese höll ihop och letade rätt på några andra som ville vara i samma grupp som oss. så tillslut så vart vi 7 stycken totalt i våran nya grupp. Det kommer nog bli en jättebra grupp.

Sedan fick vi en uppgift som vi ska göra tills imorgon läsa en text och sedan reflektera den. Det första ämnet som vi ska läsa är språk. Det ska bli jätteintressant och tufft.

Idag har jag inga bilder att lägga upp det tänkte ta lite bilder ifrån syrrans agility träning men jag glömde helt bort det. Jag tog nämligen tillfälle att träna Ronja när de hade teori och fika rast. Guuudd Ronja var sååå duktig idag klockrent genom hela agility-banan. 

Nu sitter jag och tittar på Dexter och Ronja ligger och sover som vanligt.
Sen ska jag ta och läsa häftet tills imorgon sen är det sova som gäller för mig också. Som tur är så har vi sovmorgon imorgon så då ska jag passa på att sova också. Imorgon kväll så ska jag till hundklubben igen men då är det Maya som ska tränas. Då kanske det blir lite fler bilder.

Söndag

Idag har jag ägnat hela eftermiddagen med att fixa till fönstret i sovrummet. Jag har om jag inte minns felt fel inte tvättat fönstret där sen jag flyttade in för 5 år sedan. Faktiskt så var de inte speciellt smutsiga heller. Anledningen till att jag fick för mig att fixa fönstret var att jag köpt nya gardiner och inte kan man sätta upp nya gardiner utan att tvätta fönstrena på samma gång.

Själva tvättandet gick rätt fort värre var det med strykningen av gardinerna. Herregud vilket dåligt strykjärn jag har bläää tog ju flera timmar att stryka gardiner och fålla dem med klisterremsor. Supersmart grej man slipper att sy upp gardinerna.

Så här blev det:

Det saknas bara lite blommor i fönstret jag orkade inte ställa tillbaka dem ikväll.

Imorgon börjar skolan igen. Inte är det nån lugn start heller nej det börjar med en heldag i skolan. Supernajs imorgon kväll så ska syrran och Wixy träna igen. Denna vecka så har Ronja och jag ingen träning så jag tänkte träna med henne imorgon när syrran och de andra har fikarast. För nästa vecka så ska vi vara med på träningstävling och vi behöver verkligen träna innan dess.
För detta är Ronjas bästa träning just nu:

Inte den bästa träningen precis men hon gillar att sova. Dessa bilder tog jag under 2 timmar. Hon har verkligen en speciell stil när hon sover.

Vi får se hur trött jag är imorgon kväll när jag kommer hem om jag orkar skriva nått eller om ni får hålla er till tåls till tisdag förmiddag istället.

Jag har några frågor till er som läser.
Vad heter ni(om ni vill vara anonyma så svara inte på denna fråga)?
Vart bor ni?
Hur ofta besöker ni min blogg?
Har ni nån fråga till mig?

Lördag igen...

....gud va tiden går fort när man har kul. Idag jobbar jag på färghandeln efter en veckas ledigt. På måndag börjar skolan igen. Känns lite moloket att sommarlovet är slut och det lider mot höst och snart är man ett år mer enligt id-kortet/personnumret. Jag är helt inne på att mitt körtkort är "falskt" för den tycker att jag är mycket äldre än vad jag tycker att jag är. Så helt klart är det "falskt" jag är ju inte en dag över 25 ju kan man inte få det ändrat eller nått. De enda som håller med mig att jag är yngre är Systembolaget för de ber alltid om leg. Guuud man blir sååå glad varje gång.

Igår va det äntligen dax för "8 meter" musikalen Guuuuud va bra den var. Jag är helt imponerad av skådisarna och handlingen. Nu känner man sig som en liten patriot över Torshälla stolt att man är "äkta" Torshälla-bo. Torshälla är en väldigt fin liten stad strax norr om Eskilstuna.

Nu ska jag snart gå hem eller snarare hem och iväg igen.

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0