Har man fortfarande problem....

....så kan man ju alltid ta till fler nosgrimmor och hoppas på det bästa.

och funkar inte detta så finns ju alltid detta...

Detta känns ju verkligen som om man skulle vilja ha.

Jag tror att jag fortsätter att använda de bett jag har och nu känns ju inte mitt lilla pessoa så farligt längre. Dock funderar jag på att skaffa ett pelham med tungfrihet till hösten.

Until next time
XOXO

Trodde man sett allt!!

Alla bilder kommer från google sökning det som jag sökte på var hackamore bett kombination


Detta var inte nått som fick det att kännas bra i magen nosdelen består av gummiklätt cykelkedja

Denna kan man köpa på Hööks och ärligt talat så har jag aldrig fattat hur det ska bli tryck på nosen eftersom att den är ledat. Det som det kan bli är att det blir tryck av kedjan och om den är löst satt så kommer kindkedje öglan att trycka ut nosdelen. Ja vad ska man säga??

Hmmmm hade man inte problem innan så lär det inte bli bättre

Skulle denna vara bättre skulle inte tro det stackars djur

Denna var nog det värsta som jag kunde hitta. Cykelkedja över nosryggen tvinnat bett i minnen som har hissfunktion samt smal kindkedja.

Folk klagar på pessoa som för övrig är ett godkänt tävlingsbett jag hoppas verkligen att dessa skräckexempel inte säljs längre. Rent djurplågeri enligt mig

Until next time
XOXO

Önskelista!!

Jag måste skaffa ett nytt svart träns samt ett brunt eftersom att lädret i de har börjar bli dåligt samt att ett har lite smått börjat att spricka på en del ställen. Dessa träns finns på önskelistan.

Detta heter Asteria jag gillar detaljerna och hakarna på sidostyckena gör att det ser mer stilrent ut

Detta träns heter Wilford och även där finns det hakar på sidostyckena och det som lockar med detta träns är det svängda nackstycket samt pannbandet. Detta vill jag ha i svart ev i såfall.

Detta kallas Ashford och det som jag gillar med detta är remontnosgrimman eftersom att det liknar Dyon's nosgrimma. Nackdel det är mässingfärgade detaljer.

Denna kommer jag inte på namnet på just nu men jag gillar helheten på detta träns helt enkelt.

Gemensamt för dessa träns är hakarna på sidostyckena och till tränsen så vill jag ha Dyon's tyglar jag bara älskar den speciellt formade tygelstoppen.

Until next time
XOXO

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0