blankt

Hemma igen efter ännu en fullbokad dag jag börjar få rutin på dessa dagar. Idag så vart det först en sväng förbi Plåtbyn med några pärmar sen åkte jag till praktiken där jag va mellan kl 8.30-15.30. Idag va jag otroligt trött fråga mig inte varför för nu är jag pigg igen. Jag har funderat hela dagen på vad jag ska hitta på för fenomen att diskutera med barnen. Min handledare ville att jag skulle skriva en planering hur jag ska genomföra uppgiften. Så varför sitter jag här och skriver blogg hmmm ja för att jag har alldeles för mycket tankar i mitt huvud . Jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland. Mitt lilla huvud ska inte gå på högvarv hela tiden jag mår inte bra av det. Idag så sa de till mig igen att jag ska inte ha praktik jag ska arbete i förra veckan så hörde jag samma sak fast av en annan. Kul att man är eftertraktad men jag måste ju påminna mig om att jag började skolan för att min situation blev ohållbar då det inte fanns några jobb. Jag går ju i skolan för att jag ska kunna få ett fast jobb i framtiden. 

Nu på kvällen har jag Ronja, syrran och Wixy varit och tränat agility på hundklubben. Jag fick en massa bra tips angående att Ronja gärna tjuvstartar innan hon får startkommando. Jag fick även vara lite aspirant fast jag egenligen ska vara det imorgon istället. Jag fick även stå i kiosken hihi det va inte speciellt svårt jag har ju faktiskt arbetat i kiosk förut hehe fast det va ju 8 år sedan nu. Men jag har ju arbetat i kassa på färgaffären också men det är ju data som talar om allt.

Nä nu får jag ta och skriva ner min lilla planering innan jag somnar vid datan-

SEE YA!!

Rubriklöst!!

Ikväll är det äntligen dags att börja på agilityn jag har saknat det så jisses. Ikväll är det Mayas tur att få träna i onsdags förra veckan så va vi ute på hundklubben och plockade fram agility hindrena. Imorgon är det Ronjas tur att få träna och tillsammans med Ronja så ska syrran träna med Wixy så det är full fart hela tiden. Idag är det också första dagen på praktiken och tiden går som vanligt supersnabbt. Jag har fått en samma uppgifter som jag ska göra så det är väl bara att sätta igång men först så har jag en massa andra saker som jag måste göra så som vanligt så hinner jag nog inte sova speciellt mycket för på onsdag ska jag har min planering klar och då ska jag även ha min första samling med 06+07or totalt är det 5 stycken barn som jag ska underhålla med nått vettigt i max 20 minuter. Jag har funderingar på en massa räkneramsor och sånger för att se hur mycket de egentligen kan. Herregud va sjutton kan jag då?? Nå ja mer än kaos kan det ju iaf inte bli haha....

Nähepp nu ska jag ta och pallra mig ut till poolen och dammsuga den innan jag och Maya ska iväg.

SEE YAA!!

Bilder!!

Jag har inte mycket att säga just nu så här kommer lite bilder så länge.Här har vi Optimaal "Thea" "Malen" kärt barn har många namn men jag håller mig till Thea hon är för fin för att vara en mal Sorry G men din häst är alldeles för vacker.Ronja i ny sovstil tyvärr så vaknar hon ofta till när man fotar.Ronja sovandes i sin nyskapade kojaCharmtrollen "Duke" och "Sixten" ute i hagenEmma och "Duke" i paddocken i det fina soiskenetRonja sovandes igen matten lilla charmisRonja försökte äta upp en fluga som fastnat mellan glasen i fönstretRonja test ligger T son Simons säng.Jag satt ute på altanen och njöät och passade på att fota de vackra utemöblerna som jag målade i somras.Jag avslutar bild kavalkaden med en sovbild på Ronja jag tror att hon vilar sig i form för på tisdag så kör agilityn igång igen.

Det va allt för idag

SEE YA!!

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0