Trött

Just nu är jag otroligt trött jag har varit uppe sen kl 2 i natt och sov inte många timmar natten till idag heller så nu tänker jag sova. Mer info om vad som hänt idag kommer imorgon när jag har tid att blogga. Carolina och Häxan har träffats och jag har träffat en häst som är släkt med Wotis. Återigen så är Wotis morbror till den hästen :D mamman heter Canelle och har Sugarcane Hanover till pappa. Carolina har varit för vagn inne på Visbys travbana där hon också bor för tillfället, Nu ska jag sova god natt!!

Wotis sår ser jättebra ut!!

Idag fick Wotis gå upp till parkeringen och bli borstad och få såret kollat. Han var inte märkbart öm han gick före mig och klev på rätt bra. Han tar fortfarande rätt så korta steg tycker jag.
Fin killen passar på att klia sig när han blev av med overallen. Ser ni repan på magen??
Titta på hans söta små hovar han var jättelugn när jag borstade honom.
Närmare bild på såret efter att jag spolat det med sårtvätt. Svullnaden i virveln är mycket mindre idag men han är fortfarande irriterad av det.men det är ju bara en dag gammalt.
 
Nu åker jag till Gotland över helgen. Jag ska försöka att lägga ut ett inlägg varje dag men det kommer inte handla om Wotis utan om Carolina och hennes dotter som jag äntligen ska få träffa.
 
Until next time
XOXO

Packar!!

Jag håller just nu på att packa för i natt åker vi mot Gotland!! Kl 4 ska häst vara lastad i transporten och våran resa börjar. Så jag kommer inte sova hemma i natt för att spara lite tid i natt. Det ska bli så himla kul att få åka iväg på en liten minisemester. Nu ska jag strax åka till Wotis och kolla till hans sår en sista gång och kolla till han också för sista gången också. Jag hoppas att såret är mindre svullet idag och även torkat ut lite. Jag ska smörja på det idag också så att eventuella flugor inte kan komma åt såret. Det är inte första gången som Wotis får sår mitt i sommaren så man har ju vanan inne.
 

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0