????

Jag har nu sett att jag har lite läsare kvar trots bloggpausen. Nu undrar jag vad ska jag skriva om vad gillar ni att jag skriver om?? Alla tips är bra tips för just nu känner jag att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om så det blir lite random om allt.

Jag har nyligen varit på min morfars begravning och det var väldigt omtumlande dels för att jag endast träffade honom en enda gång då vi inte veta var han funnits. Sen var det en massa nya släktingar som var där som vi aldrig sett förut. Saken blev ännu mer annolunda när prästen inte nämner att morfar hade ytterligare ett barn som han lärde känna på senare år. Situationen blev väldigt konstig men det var ändå något som jag kände var väldigt viktigt för mig att få ett avslut och att iaf en gång få se mina "nya" släktingar.

Döm av min förvåning när jag senare får vän förfrågningar på facebook från mina "nya" kusiner. Jag blev glad ända in i själen. Jag mindes inte ens vad de hette för det var så många på en gång. Jag trodde aldrig att jag skulle någonsin få se dom igen men nu kanske jag får göra det. Jag är sååå glad!! Undra om vi är lika om det är något som dom har som jag har ärvt från morfar. Känns väldigt konstigt att helt plötsligt ha en morfar när man under hela sin uppväxt inte haft någon att kalla morfar och nu finns han inte mer. R.I.P. morfar!!

Nu vet jag inte mer vad jag ska skriva men ge gärna tips på vad jag ska skriva om!! Kommentera massor så jag får många tips.

SEE YA!!!

Rastlöshet!!

Det är en väldigt konstig känsla att vara rastlös och det är något som jag allt som oftast blir så fort jag är ledig. Nu har jag varit ledig i 2 veckor efter att sommarjobbet slutade och på tisdag börjar skolan igen. Jag har så aldrig längtar som mycket till skolan som jag gör just nu men jag inser även att jag behövde vara ledig lite också.
Hur sjutton kan man längta efter detta??

Just nu sysselsätter jag mig med att leta skolböcker kolla på filmer och serier. Jag går även loss på www.imdb.com som är en sajt där man kan läsa det mesta om filmer, serier, skådisar och allt som handlar om film. Imdb står för Internet Movie Database och det finns massor att läsa om det mesta. Nästa år kommer bli ett riktigt superhjälte år för det kommer massor med sådana filmer.

Ronja hon njuter av livet och gör det hon gillar mest SOVER. Vi har bestämt oss för att ta en paus från agilityn nu i höst. Hon kan alla hinder för det mesta men hon har börjat att få frispel titt som tätt när vi kör hela banor vilket inte är så optimalt.

Wotis har äntligen slappnat av i sitt nya stall nu trivs han som fisken i vattnet. Vi har ridit väldigt mycket i skogen och det märks att Wotis börjar tröttna på skogen även om jag gillar det. I vinter kommer det inte bli så mycke ridning och heller inte lika mycket nu när det börjar bli mörkare.

Jag går i ide på vintern och det får mina djur också göra då haha nej skämt och sido så gillar jag inte vintern. Jag fryser och håller mig helst inne. Något som jag och kompisen började med förra hösten var att vi tog långpromenader flera kvällar i veckan. Riktigt skönt och uppiggande.

Jag var rastlös väldigt mycket i vintras också och jag tycker att det är att föredra jämfört med att ha vinter depression som jag lidigt av alla andra vintrar så länge jag kan minnas.

Det var allt för nu vi får se om det kommer fler inlägg snart igen.

SEE YA!!

Bloggpausen!!

Det blev en lång bloggpaus men jag känner att den har behövts. Livet är just nu helt perfekt jag klarade hela förra terminen i poängväg sååå jäkla skönt sen har Wotis kommit helt igång nu. Sommarjobbat har jag också gjort på Outokumpu Stainless Thin Strip Nyby alltid llika kul att komma tillbaka till Nyby och jobba på industrin. Om ett år är jag färdig bakad lärare det är helt galet och overkligt.
Här kommer lite bilder på allt möjligt som jag fotat med nya mobilen Xperia Arc:
Wotis på första betet i sin smurf-kostym
En liten sommarbild på Ronja
Lill Ronja sötast i hela världen
Mitt lilla söta troll
Wotis utan smurf-kostymen
Wotis har anlänt till Gärdtre där han gick på bete i 1,5 månad på bilden står han i en sjukhage som jag använde som "box" när jag gjorde iordning honom eftersom jag inte hade nån box inne i stallet.
Lill Ronja hon bara sover!!
Virre kanin är fortfarande i livet men i sommar fick han hålla sig på balkongen och fick massor med maskrosor.
Smurf-kostymen fick också följa med till betet på Gärdtre.
Wotis är inne i stallet på Gärdtre och blir skodd vilket resulterade i att han fick fina fötter och jag fick ett stort blåmärke på armen.
Wotis och jag på Gärdtre's ridbana lilla Wotis har blivit biffen Wotis igen.
Nu är Wotis riktigt fin i hull och muskulatur enligt mig
Ronja hon sover som vanligt
Wotis med sin bästa kompis Nevada!!
Ronja har hittat en ny sovplats i soffan
Det var allt för den här gången vi får väl se vad som händer i framtiden kanske det kommer mer inlägg eller inte.
SEE YA!!

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0