22 april 2011

Gud vilken lång och härlig dag den började lite tidigt men gud va bra den har varit. Båda hästarna vart godkända "Malla" hade en superbra tid långt innanför gränsen och "Katten" lika så. Sen stannade vi kvar på banan och tittade en stund. Jag vart även bjuden på mat på stallbacken. Gud va kul det va att vara där igen jag har saknat banan faktiskt. Sen efter vi kommit hem med "Katten" så åkte jag och Jenny till Wotis och Jenny red honom på banan. Jag är fortfarande inte frisk från min förkylning och Jenny erbjöd sig att komma och rida honom och det TACKAR jag stort för. Han va som vanligt superduktig och bilder kommer jag fotade nämligen med Jennys systemkamera. Sen tillbaka till Jennys stall eftersom hon skulle träna hennes häst Nevada också. Nu är jag äntligen hemma med min påskgodis påse och kollar på film The Proposal igen.
GLAD PÅSK!!

16 April-2011

Dags att börja blogga igen kanske det har hänt en hel del sen jag sist bloggade. Wotis har kommit hem och jag håller på att få upp han i både kondition och hull igen. Han står på Eneby ett litet stall med 5 hästar just nu men som har plats för 7 hästar.
Dagens händelser
Har haft en alldeles toppen dag i stallet tillsammans med Wotis och Ronja. Wotis och jag har varit på en 1 timmes uteritt där vi träffade på både bilar, traktorer, harar och en industri-vedklyv som gick för fullt och han va hur lugn som helst. Efter det så fick han en schamponering det behövdes efter en vinter med täcken och sen fäller han all vinterpäls nu också. Sen när stallet va klart så åkte jag och Ronja till Gärdtre och träffade Jessica och Alexandra som Ronja tycker jättemycket om. Ronja gillar att åka till Gärdtre och busa bäst att passa på när systrarna är hemma. Snart ska vi tillbaka till stallet och ge hästapållarna lite kvällsmat.

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0