Badade hästar idag!!

Först ut var det Wotis som fick sig en dusch i det fina vädret.
Man kan ju säga att det var en liten kille som gillade duschen i solen efter ridpasset. Tänk att för förra året så var detta inte att tänka på då skulle han ha slitit ner kedjorna och dragit in i stallet till sin Carolina. Nu står han snällt och väntar på mig tills jag tar loss honom sen går han bredvid mig lös in till stallet. Han är så himla förändrad och det till det bättre. 
 
Sen var det lilla Nike tur att "bada" lite.
Hon var redan svettig sen ridlektionen innan och det vart inte bättre efter min ridlektion. Sötaste lilla Nike som är så himla söt och trevlig att rida. Hon har lite problem med huvudskakningar som verkar vara HSS liknande som blir värre nu på våren. Dock så försvinner det om man rider henne rätt och är stadig i handen och inte rör så mycket i tyglen. Kan ju vara nån nerv som ligger i kläm som stör och gör henne känslig. Hon är så långt ifrån Wotis man kan tänka sig enda likheten är väl att båda är bruna men sen är det inget mer. 

Dagens hästapass!!

Idag slutade jag tidigt så jag åkte först och shoppade lite sen hämtade jag Ronja innan vi åkte till stallet. Där möttes jag av denna.
Jippi bara att börja jobba.
Efter ca 12 minuter så var den inne i boxen uppepå lastpallarna. Nu kunde jag äntligen gå och hämta in hästarna.
Wotis fter ridturen då vi red en kort sväng bort till Ärsta och tillbaka. Idag vart det rätt måna galoppfattningar då jag försökte få han att ta höger galopp vilket jag vet att han kan men det är nått jag gör för att störa honom så han tar den inte fortfarande. Wotis var superpigg och han ville helst galoppera hela tiden. Nu går det faktiskt att sadla han lite längre bak och sadeln sitter kvar men sadelgjorden matar han fortfarande fram så med en annan sadelgjort och pad samt omstoppning av sadeln så blir det nog superbra. 
 
Efter ridturen fick Wotis avmaskningsmedel så han är redo inför söndagens äventyr. 

Ny outfit!!

Idag var jag på Hööks och shoppade en ny outfit som jag kollat på ett tag nu. Det blev ridbrallor, piké och ett par strumpor.
Trycket på ryggen är såå snyggt helt i min stil!!
 
Jag redo för ridlektion på lilla Nike efter att jag ridit ett pass på Wotis i mina gamla ridkläder. Även ridskorna fick sig en omgång det behövdes.
Före och efter haha som dom ser ut till höger är vardagslooken och till vänster ridskolelooken. Jag är inte den som rengör mina skor i onödan. 

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0