Lördag

Idag känns det inte som lördag det känns mer som söndag. Ikväll ska jag till mina vänner och fira födelsedag. Jag är rätt nöjd just nu för denna vecka har varit mentalt stressig pga alla redovisningar. Igår så va jag med mamma och lillbrorsan på Tuna sen vart det en sväng till Rusta. Så nu har man in handlat det mesta som behövs under månaden. Igår lyckades jag även skriva en 2/3 sida på skolarbetet som ska vara klart till onsdag nästa vecka(måste lämnas in innan kl 7.30 tordag morgon) vilket känns rätt skönt.

Min största fundering just nu är om jag ska ha med mig Ronja eller inte till festen. Hon är bjuden men jag är inte säker på om det är nån ide att hon följer med. Deras hundar bara bråkar med varandra när hon är med. Inte speciellt smart så det lutar åt att hon får vara hemma och vänta.

Nä nu ska jag ta och hoppa in i duschen alt äta nått först.

SEE YA!!!

Torsdag 25/2

Herregud va tiden går fort va gör man av all tid??

Min tid går åt av att plugga och umgås med min familj. Övrig tid så försöker jag hinna med hemmet och mig själv. Jag gillar att ha mycket att göra jag håller på tycker jag hela tiden. Som idag så har jag inte varit hemma sen kl 06.50 imorse. Idag har jag varit i Västerås på högskolan och redovisat vårat grupparbete. Jag tyckte att det gick bra trots lite datakrångel innan vi kunde komma igång. Idag va även första dagen som lilla Mini(min nya laptop) fick följa med till skolan. Jag fick den igår nämligen av mina underbart snälla föräldrar. De tyckte att jag förtjänade  en laptop för att jag kämpar på med skolan.

Igår va det också redovisning men då va vi i våra basgrupper så det va inte så nervöst. Vi fick igång en bra diskussion och vi hade alla upplevt olika saker. Både bra och dåliga. Så nu har man gjort en tredjedel av PMt(TEN1) riktigt skönt att man skrev PRA3 i PMt form direkt för så har man en massa gratis till TEN1. Så nu har man en massa skolarbete tills på torsdag morgon för så måste tentan vara inlämnad. Sen har jag 2 böcker som jag måste ta mig igenom tills veckan efter v 10 alltså. Jag hoppas att böckerna ligger i postfacket hemma så att man kan börja så snabbt man är klar med TEN1. Fan det blir nog inget sportlov som jag hade trott att jag skulle få. Eftersom att min skola ligger i Västerås så har jag sportlov vecka 9 och inte vecka 8 som de som läser i Eskilstuna har.

Livet är inte rättvist....nä nu ska jag ta en kopp kaffe till innan jag ska gå hem för fasiken va trött jag är...
Sov så gott mina kära läsare

SEE YA!!!

Redan tisdag!!

Herregud va tiden går fort trots att man inte gör nått speciellt. Hela dagen igår så satt jag och pluggade PRA3(namnet på arbetet) jag hade börjat lite smått under mina VFU veckor men igår så skrev jag äntligen klart den. Sen svängde jag ihop grupparbetet som en annan i gruppen hade fixat nästan klart. Sen va det sovdags trött som man va eller innan det va dags att sova så tittade jag på Vampire diaries och jag är fast jäklar vilken bra serie.

Idag så har jag varit i skolan och jobbat med grupparbetet mellan 10-14. Det va lite läskigt att åka bussen in till stan för i helgen så åkte en Torshälla buss i diket. Det gick bra idag fast det gick fasiken inte snabbt. Jag kom fram ca 10 min försent men jag va hel iaf så jag är nöjd ändå.

Nu sen jag kommit hem så har jag inte gjort mycket alls jag har satt in bilder i våran Power point presentation men mycke mer än så har jag inte gjort. Det har varit den vanliga sysslan kolla på alla bloggfavoriter och sen bott på Facebook. Jag va ute med Ronja en kortis men hon ville bara in igen.

Nä nu ska har ta och plugga på min redovisning imorgon för jag har ingen aning om vad jag ska säga där.

Wish me luck

SEE YA!!!

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0