Börjar bli några tomflaskor nu!!

Eftersom att det är 2 barfota hästar som får hovarna sprayade med äcv samt att de får lite i mat/vatten också så går det åt en hel den äcv i vårat stall. Just nu låter jag hovarna visa om de ska ha kalk eller äcv. Är de torra så sparyar jag dom med äcv men om de är blöta och leriga så kalkar jag dom istället. 

Mot stallet!!

Nu ska jag till stallet och ta hand om min lilla häst i kolsvarta mörkret. Jag är sååå less på mörkret min motivation att göra nått med Wotis är totalt bortblåst just nu. Han ska ändå vila just nu men ändå jag gillar inte mörkret. Livet i stallet går vidare Wotis mår bra jag har inte sett några misstankar på att han har fått några biverkningar av avmaskningen.

Wotis idag!!

Idag fick Wotis följa med mig när jag skulle tömma skottkärran. Han fick inte gå ut på rampen men han fick följa med lös och sen vänta medans jag tömde skottkärran.
Eftersom jag inte riktigt vet om han följer med eller inte så satt jag på han en massa reflexer om han skulle få för sig att ta en promenad på vägen eller nått. Han var inte alls intresserad av att gå iväg nånstans för gräset var enligt honom supergott.
Wotis följde inte med mig in han hittade gräs utanför dörren till stallet.
 
Jag var ju även ute och fotade hans ögon så då fick han också beta lite när jag passade på att fota honom.
Som ni ser så är han just nu rätt så tunn vilket beror på att han har en massa mask men det är han nu avmaskad för så nu kan allt bara bli bättre. Stackars häst jag som trodde att vårens avmaskning tog bort det men nej så var det inte alls.
 

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0