Mobilbloggsproblem!!

Det är precis det jag har det går inte att ladda upp bilder via appen så därför haltar bloggen lite just nu. Känns lite trist att blogga när man inte får upp några bilder. 
Denna lilla blomma växer vid grinden till hästarnas skogshage så fint så :D Det finns en till men den är lite mindre alldeles bredvid där jag står och fotar bild på båda tror jag att jag har. Igår vart det tvättning av Wotis box jag fick nästan bort allt från väggarna. Jag ska ta och gå på lite mer med skurmedel när det torkat upp lite mer jag ska inte högtryckstvätta då utan då blir det med skurborste istället. Om en månad så kommer hästarna hem till stallet igen känns lite konstigt att sommaren nästan är slut nu. Men än så länge så har vi ju hela augusti att njuta av sommaren. 

Mattjuven!!

Om inte Wotis vill ha sin mat så finns det alltid en som vill ha den :D
Idag regnade det och jag var och högtryckstvättade Wotis box innan jag åkte till Wotis. Idag vart det tillfixnning av bakhovarna igen snark ogräshovar. Det vart mest rundning av hovväggen som vanligt speciellt framtill då de såg väldigt mysko ut just idag. Imorgon så måste jag titta på fram igen fast det gjorde jag iofs igår också. Jag bara måste boka hovis tid nu så de får sig en koll igen nu har det gått 2 månader sen som hovis var ute. 
 

Underbara häst!!!

Känslan när man stället in hästen i en box och han är lugn trots att han är ensam i stallet är obeskrivlig. Har aldrig hänt förut tidigare har han vandrat runt runt runt och gnäggat som en galning.

Känslan när hästen som tidigare avskytt bett helt plötsligt suger tag i det och lägger det tillrätta i munnen själv är helt otrolig.

Känslan när man tränar hästen och han är som himla fin att rida på bettet och kontakten med hans munnen är som att hålla i ett gummiband är helt jävla ofantlig.
 
 
 

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0