Ledig och förkyld

Japp nu är man äntligen ledig och vad blir man jo förkyld. Gud va surt det är jag är helt slut och orkar inte ta tag i det som jag planerat. Jag skulle ha badat Wixy idag och även måste jag ta och tvätta förnster+sätta upp nya gardiner men det orkar jag inte. Min nya plan är att inte göra mer än nödvändigt alltså äta och rasta Ronja.

Min fösta plan idag var att gå upp till apoteket för att handla nässpray. Suck det gick åt helvete för det var ju stängt det är ju tydligen röd dag idag så det var stängt. Ahhh kan dagen bli sämre ehhh nej så nu sitter man och är täppt som fan i näsan. Nu hoppas jag att det inte blir sämre då måste jag åka till apoteket i stan. Det har jag inte lust med alls.

Ronjas mysko sovstil häromdagen.

Nu så ska jag sitta/ligga framför tvn ev datorn resten av dagen för mer orkar jag inte.

SEE YA!!!

Underbara fredag

Idag har jag varit i stallet och ridit Pinnen det var ungefär en vecka sen jag var ute och skrittade honom. Idag så fick jag äntligen trava honom. Jag red i paddocken och han var sååå härlig. Jag hade föreställt mig världens stelaste häst för när jag red honom förra veckan så var han super stel i bogarna. Döm av min förvåning när han bara var lite pigg och taggad och inte stel alls utan man kunde flytta honom sidvärts i båda varven. Gud va roligt att hans viloperiod efter att han skadades inte gjorde honom stel. Han är faktiskt 19 år så lite stelhet är faktiskt helt okej men nu är han inte stel alls.

Ja vad har jag mer gjort?? Faktiskt ingenting alls jag har bara varit lat och njutit av ledigheten.
Jag återvänder med mer info senare.

SEE YA

Torsdag och tenta dax

Idag var dagen med stort T. Ojojoj va man var laddad för tentan jag blev väckt kl  6.30 utav mina föräldrar. Tur att jag har dom för jag var inte riktigt med på att vara vaken redan kl 6.30. Jag hällde i mig en stor kopp kaffe, rastade Ronja. Jag fick ett samtal precis innan jag skulle åka. Det var Therese (direkt undrade jag om jag var försenad eller nått). Suss hade ingen Läroplan och dom undrade om jag hade en extra som hon kunde låna. Självklart hade jag det så jag packade ner den sen bar det av till skolan. Jag var där med gott om tid över för en gång skull.

Tentan hade fenomenet "Trädgård" puh vilket enkelt ämne. Jag fick direkt en massa idéer så nu var det bara att börja skriva. Det var en hel del som jag skulle få ner på pappret och jag kände redan efter 3 sidor att jag började få kramp i handleden. Men man skrev på det blev lite mer än 5 sidor sen var jag nöjd m.ed innehållet.

När jag kom hem så var jag väldigt trött men jag hämtade Ronja sen åkte jag hem till mina föräldrar för att berätta hur det gick. Mamma var inte hemma så jag la mig på soffan en stund. Sen blev jag kvar på kvällsmat. Jag fick även hjälpa pappa att fixa Sebbes dator för den hade drabbats av en massa virus. Bra som man är så hittade man dem och kunde radera dem efter ett par timmar. Nu så står mina föräldars dator på och söker efter om det finns några virus i den. Jag ska dit imorgon och fortsätta plus att jag ska rasta deras hundar. De ska till ett stort bad i Örebro för att ha en heldag där. Bäst att passa på när kidsen har höstlov.

Nu så ska jag däcka i soffan för jag är helt slut.

SEE YA

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0