Nu är Wotis redo för sommarens alla knasig...

mms_img-11822183 (MMS)

Nu är Wotis redo för sommarens alla knasigheter haha!! Jättebra passform.

Halta hästar!!

Japp nu är dom halta och det är på samma framben också de haltar exakt på samma sätt. Jag funderar på om inte Wotis sympati haltar lite alltså han är inte okej men han kan gå från att inte halta nästan alls till att vara blockhalt i nästa steg. Väldigt skumt nåja han fick på sig sina lindor och då vart det bättre.
Nöjd häst med sina lindor på sig förra gången han var halt i vänster fram. Vi får se hur dom mår imorgon vi som tänkt släppa ihop dom med de andra hästarna på Gärdtre till helgen. Men som de ser ut nu så får vi nog skjuta på det en vecka till.
Suck hästar alltså!!

Bloggtorka!!

Just nu har jag lite bloggtorka jag kämpar på med Wotis han visar fortfarande på lite urfrekningar när han vill efter nån men jag fortsätter att kämpa vidare. Sist vi ser så kunde han till och med stanna och beta på vägen hem. Sen vart vi omridna av en annan häst som travade och då slog det slint. Men jag styrde upp han på en sidoväg så han stannade då kunde jag hoppa av och lugna han. Sen efter en stund kunde jag hoppa upp på han igen :D Förra gången han gjorde samma grej så gick han inte ner i varv förrän jag kom hem. Det har blivit stor skillnad på kort tid nu kan det bara gå framåt.

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0