Jag lever...

...men jag har fortfarande lite mycket att göra och sen har jag lite bloggtorka.

Jag lovade ju att skärpa mig men jag har ju inte hållit vad jag lovat hittills så förlåt mig så mycket.

Just nu sitter jag i skolan med min nya grupp 3 vi består av halva gamla grupp 3 plus en till så vi är numera 4 stycken i grupp 3. Okej lite krångligt kanske men mina klasskamratet fattar iaf och det är det viktigaste. Vi håller på att skriva ett grupparbete om barns fria tid när det gäller datorer och tv vanor. Rätt intressant arbete men det är också tidskrävande. Förövrigt så känner jag verkligen att jag behöver sommarlov. Det verkar som att jag ska jobba men jag har fortfarande inte fått något schema för sommaren så planera kan jag ju inte göra. Det enda jag vet är att jag är ledig vecka 29 och 30 då min arbetsplats har sommarstängt och att jag ska vara hund/katt/hus/pool vakt i sommar. Vilket är precis samma som jag var förra året. Jag har verkligen saknat mitt vanliga sommarjobb för jag gillar tiderna man arbetar. Det enda negativa är att man kan få jobba på midsommar men å andra sidan så tjänar man en jäkla massa pengar på att arbeta då så det är okej.

För Ronja går det jättebra på agilityn förutom att hon blivit helvild. Både slalom och gungan funkar superbra förut så vågade hon inte gå gungan men nu funkar det bra. Slalom har hon börjat förstå att hon ska gå men det enda är att hon blir så frukansvärt arg på mig. Hon både skäller ut mig och försöker bita migoch min tränare fattar inte heller vad som tagit åt min lilla Ronja. Men duktig är hon när hon väl håller tyst och lyssnar på mig.

Igår började jag äntligen trimma Ronja så nu är hon halvkorthårig för jag hann inte göra henne riktigt klar igår för vi var ju på hundklubben igår igen. Det känns som att jag inte bor hemma hos mig längre jag är ju aldrig hemma eller jo jag sover ju hemma men mer än så är det ju inte. Jag har inte bestämt om jag ska adressändra så att jag bor på skolan eller på hundklubben jag har svårt att bestämma mig för vart jag är mest.

Nä nu har jag skrivit tillräckligt och rasten är slut. Om ca en timme ska jag och resten av gruppen in på handledning med läraren. Sen ska vi få åka hem och få helg från skolan i Västerås iaf haha men inte skolan i Eskilstuna för dit ska jag imorgon. Suck tar detta aldrig slut.

SEE YA!!

Hej igen!!

Jag har inte slutat blogga men jag har så otroligt mycket att göra så jag orkar helt enkelt inte blogga när jag kommer hem. Jag är på hundklubben 3 dagar i veckan sen tränar jag häst en dag förutom att jag har skolan att koncentrera mig på. I förra veckan så hade jag en hemtenta som skulle skrivas och den gick så segt så usch jag vet inte vart motivationen tagit vägen. Den kändes som bortblåst men skam den som ger sig jag skickade in den trots att den bara blev halvbra. Vad har jag att förlora??

Idag har jag tagit det lugnt och funderat på grupparbetet sen var jag iväg till 2 stall. Först ut va Stall Gärdtre där Wotis förr förr ägare har sina hästar. Kompis J skulle ridträna fina Baloo(ägs av Wotis förra hovslagare) han har precis blivit inriden av J. Under tiden satt jag och pratade med I och hennes mamma M(tror jag) utanför stallet. Kul att träffa dom de är så trevliga. När Wotis kommer hem så vill jag nog ha honom på Gärdtre om de står kvar där med sina hästar. Just nu saknar jag Wotis väldigt mycket men jag får nöja mig med att hälsa på hans halvsyster Parnass(som ägs av Wotis förr förra ägare) de syns definitivt inte att de är halvsyskon hon är super liten och späd och Wotis är stor och grov och "tjock"

Efter att jag och J varit på Gärdtre så åkte vi till stall Eneby för att titta på hoppträningen. Acke var med men med en annan ryttare vi kallar henne P. Acke och P hoppade super bra superbra att G hittat en tjej som kan hoppa Acke lika bra som G kan. G va också med såklart hon red vackra Thea och de fick verkligen kämpa idag tränaren va super hård. Jisses jag hade kastat in handduken direkt men inte G hon kämpade på och till slut så gick det som tränaren ville. Fasiken va duktiga alla är på att hoppa själv är man livrädd bara av att sitta/stå och titta på.

Nä nu ska jag kolla igenom materialet som jag hittade till grupparbetet. Snart är det sommarlov och sommarjobb

SEE YA!!

PS: Ronja har hittat en ny delikatess maskrosblommor hon är helt gul efter att ha ätit mängder av blommor på Eneby.

Mycket att göra...

..vilket betyder att bloggen får lida men jag ska försöka skärpa mig.

Idag har jag redovisat min VFU/PRA och jag tyckte att det gick superbra läraren ställde inga konstiga frågor så jag antar att jag är godkänd vilket betyder att jag får 6 hp till yeah äntligen. Tyvärr betyder det att jag nu måste ta och skriva hemtentan nu suck jag har ingen aning om hur det ska går till för min motivation/inspiration är långt borta.


Ronja på min fest i lördags, dagen efter att hon blev attackerad av en dum hund. Idag syns bara ett litet blåmärke och jag låter henne träffa en massa svarta hundar så att hon förstår att de inte är alla dumma.

Nä annars jag har inte mycket att skriva livet är fullbokat och härligt som vanligt.

Jag vill tipsa om en hästbloppis som min kompis Emma har på sin blogg.
Gå in och titta på: http://emmapalmqvist.blogg.se

SEE YA!!!

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0