Nu är dom hemma i våran egna sommarhage!!

Japp nu är sommaren officiellt slut :( nu är dom hemma igen. Jag fattar inte vart sommaren tog vägen jag har ju inte alls hunnit med allt jag tänkte göra. Nåja mycket annat har hänt istället. Jag kommer sakna G jag har fått en massa olika tips av henne i sommar. Tur att vi bor i samma stad och att man alltid kan höras av på Facebook om man inte hinner i irl.
Jag skriver mer imorgon då kommer sumeringen från dagens transportering. Som ni kanske vet så har vi vissa transporterings problem. Hur som haver så är de nu hemma igen och de mår toppen. På bilden ovan så står de och äter hö de har fått hö hela sommaren så de får lite nu också. De älskar verkligen hö för de väljer hö före allt gräst som finns i hagen.
 

Sista ridturen för sommaren!!

Nu har jag och Wotis varit ute på sommarens sista ridtur. Nästa gång vi tar en tur så är det på hemmaplan igen. Nu känns det verkligen som att sommaren är slut. Wotis var galet fin som vanligt han tog otroligt fint stöd på bettet. 
Helt galet vilken skillnad det är att rida han numera han är fortfarande inte stark nog för vissa övningar men känslan är helt annorlunda det går liksom inte att beskriva. Han är helt otrolig!! Underbara häst <3

Hovbilder!!

Jag har ju inte visat er hur Wotis hovar såg ut direkt efter verkningen förra veckan som jag lovade. Men nu kommer dom iaf. Kommentera gärna om ni har nått som ni undrar eller era tankar i största allmänhet angående barfotahovar.
Äntligen börjar hans traktstöd räta upp sig även på framhovarna. Trakterna är fortfarande för höga, trånga och understuckna. Men fine Wotis är nöjd så jag får backa och vara nöjd också. Det som gör mig extra nöjd är att han inte har nån strålröta i framhovarna. Bakhovarna tycker jag nog fortfarande har lite röta men han är inte öm så det kanske inte är nått där. I övrigt så är nog hovarna riktigt fina och så fort det nya tajtare hovväggen växt ner så kommer lamellen på framhovarna vara mycket kortare precis som på bak. Han har verkat sig lite själv på bak men inget större bara att det ser fult ut det växer snart bort. 

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0