Nu var det ett tag sen...

...jag bloggade igen. Men jag har haft väldigt mycket att göra och jag har inte orkat att blogga. Men det har hänt en hel del. Förra veckan så fick jag jobba 3 dagar med att städa på en förskola här i lilla Torshälla. Sen har jag även varit i skolan och även haft en reflektion som jag skrivit.Såklart har jag även varit och tittat på kompisarna som har tränat hoppning i torsdags. De va väldigt duktiga som vanligt och de va som vanligt kul att titta på och se hur duktiga de är.I lördags så va jag uppe på ridskolan och tittade på ena kompisen som tävlade sina 2 hästar. Jag kom dit precis innan hon skulle starta sin första häst. Hon klarade sig med båda hästarna och eftersom att hon köpt ny häst så va det första tävlingen på henne så va de extra duktiga. De va Clearround-hoppning så de fick rosett för varje runda som de klarade och hon startade 2 ggr per häst så de fick alltså 4 rosett total.Igår så va jag hemma hos mina föräldrar och tvättade lite tvätt och senare på kvällen så höll pappa och brorsorna på att röja plåtar från poolen.

Nä nu vill andra låna Mini så vi ses senare

SEE YA!!

Jag lever...

...men jag har haft så mycket denna vecka att jag helt enkelt inte har orkat blogga. Jag ska bättra mig och senare idag om jag hinner så ska har lägga upp lite bilder från veckan som varit. Just nu ska jag skriva en skoluppgift innan jag gör någonting annat. Jag känner mig just nu lite stressad över att jag inte ska hinna eller orka göra det som förväntas av mig. Nja jag ska inte ljuga jag är väldigt stressad över skolan. Jag har jobbat 3 dagar denna vecka och det har fått mig ur balans jag känner att jag har tappat fokus på skolan. Jag önskar att det inte va så men så mycket tid tar skolan upp för mig. Jag måste lägga allt krut på skolan sen får jag ta det andra sen. Agilityn är ju bara några timmar per kväll så det går bra att planera in. Hästarna har jag flera ggr fått hoppa över för att jag inte har tid. Jag vill så mycket mer men jag vet inte hur jag ska hinna och orka. Jag vill umgås mer med mina vänner som jag utanför skolan, hundklubben och stallet men när ska jag hinna det egentligen??

Nä nu ska har skriva skolarbetet klart så att jag kanske hinner andas innan jag börjar med nästa skolarbete.

SEE YA!!!

Tisdag och skoldag

Just nu sitter jag och gruppen och har lunchrast.

Jag klarade TEN1 som jag har våndats över i flera dagar. Så underbart nu så kan man kasta sig över nästa stora hemtenta.

Vi ses senare när jag kommer hem nu ska jag vara social.

SEE YA!!

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0