Måndag 30 nov!!!

Idag var sista dagen i november och det började med att jag försov mig suck nu är det så trött att inte ens 3 väckarklockor räcker för att jag ska vakna. Denna jävla vinter som inte existerar är inte kul alls jag vill inte vara med om detta skitväder mer. Jag försov mig alldeles för länge det var inte förrän jag belv väckt av att telefonen ringde av ren panik så satt jag på upptaget. Det var nämligen Therese och när jag såg va klockan var så vågade jag inte svara jag skämdes alldeles för mycket. Jag hade även fått 2 sms av en annan i gruppen som också undrade vart jag var så jag svarade henne istället. Tur att jag hade förvarnat mina kära gruppmedelmmar om mitt lilla problem att vakna på mornarna. Jag brukar hamna i lite höstdepession som gör att jag är vädlgit trött hela tiden.

När jag väl kom till skolan så hade de kommit jättelångt och redan hittat frågeställningarna. De var väldigt likt de förslag som jag hade så det kändes jättebra. Men trots det så kändes det inge bra att ha missat att vara med på det. DE hade även skrivit ett utkast till Tor som de skickade när jag kom.

Efter det så gick halva gruppen iväg och åt och vi stannade kvar. Jag sökte lite på nätet och jag hittade en hel del. Så nu så ska jag ta och titta lite mer på dom och se om det är nått att ha. Innan vi gick så fick jag mata Liten naaa man fick flashback sen lillasyster va liten. Liten får ersättning i nappflaska så man kan hjälpa till med matning. Riktigt mysigt man längter tills man får en liten egen ibland. Men det får vänta jag är ju singel för sjutton sen så har jag inte tid heller. DEn dagen jag skaffar bebis så ska jag kunna ge mitt barn en trygg framtid.

Sen så var vi på bibblan och letade böcker om vårat Tema som är Mälaren. Vi hittade 3 böcker sen gick jag och skaffade en ny nyckel till moppen för jag råkade slå till den gamla med knät så att den bliev sned. Efter det så gick vi tillbaka till skolan och fortsatte plugga tills Therese parkeringstid gick ut. Då åkte vi hem.

Nu är jag hemma igen och ska strax sova för jag är trött som vanlig. Sen är jag nyfiken på hur New Moon fortsätter Bella vet nu vad Jacob är för nått. Spännande så ojojoj.

SEE YA!!

Dagarna går å går å går...

Jag vet inte vart dagarna tar vägen. Fast hur mycket dag är det egentligen?? Hmmm inte mycket alls enligt mig jag är såååå trött på allt mörker och det blöta tråkiga vädret. Vissa dagar vill man bara gå i ide som björnarna. Tänk va skönt det vore att sova bort hela tråkiga vintern och vakna till våren. Missförstå mig inte nu jag tycker om vintern om det vore en riktig vinter med snö och minus grader och solsken. Det finns inget mysigare än att åka skidor med familjen och vännerna. Det är jätteroligt och herregud va träningsvärk man får men det är såååå kul så det är verkligen värt det.


Min fina present från familjen

I fredags så var gruppen i skolan hela dagen lång och vi kom jättelångt så det känns just nu som att vi är starkt pågång. Vi har kommit på ämnet och det är Mälaren sen brainstormade vi lite runt det igen. Det finns väldigt många spår som man kan komma in på så det gäller att man begränsar oss lagom mycket. Vi jobbade även med att fixa till Tema1 så att vi kan skicka det till lärarna igen. Så nu är vi äntligen klara nu väntar jag bara på att 2 stycken i gruppen ska godkänna det också. Egentligen så skulle jag kunna skicka det nu för 5 st av 7 har godkänt det men ska det vara grupparbete så ska det. Men att få ett godkännande från J som är lite seg på att hitta Blackboard kan vara svårt haha jag får väl smsa henne så hon går in och koilar.


Ronja sittandes i cykelkorgen vi är på väg till K-t för att hämta en bil.Här är bilen som vi hämtade pappa skulle ha den för att hämta deras nya kök i Nyköping.


Igår så vart jag och mamma firade. Av farfar fick jag en trisslott(ingen vinst:(men det är tanken som räknas) och av faster och hennes familj fick jag chokladstenar. Riktigt häftigt faktiskt. Av Therese så fick jag ett bidrag till nästa stora inköp(det blir ett dubbdäck till som jag har beställt nu) och av M så fick jag ett roligt paket haha med 4 påsar Juleskum godis och en årsförbrukning av kaffe bara påsarna alltså. Jag syr nämligen väskor av kaffeförpackningarna recycling på högnivå. Dagen vart lite stressig då jag lovat att jag skulle ta in hästarna i stallet för att ägarna var i Globen på Stockholm horseshow. Sen så var jag och mamma tvungna att åka och handla mat till kvällen. Vi bjöd på kreolsk gryta a la specialé till huvudrätt och till förrätt blev det räktoast och till efterrätt blev det tårta. Gött värre efter det så var man väldigt mätt i magen.


Närbild på den fina dukningen som jag hade gjort på bordet.Denna fina tårta är gjord med chokladmousse lager inuti och vispgrädde och choklad spån och hallon utanpå.Japp det finns faktiskt nått som heter chokladstenar.Så här ser de ut riktigt coolt gjort och verklighets troget.


Idag har jag varit hemma och tagit det lugnt förutom att jag var tvungen att åka hem till mina föräldrar för att jag hade glömt min plånbok där. Den låg precis där jag trodde att den var. Nu så ligger jag i soffan med Ronja bredvid mig och tittar på tv samtidigt som jag bloggar om min helg.

Senare så ska jag återvända till Bellas värld i New Moon boken. Nu är jag halvvägs i boken och Bella har precis sett de stora vargarna då de jagade bort Lorrant eller va han nu hette.

SEE YA!!!

Trött efter en lång dag i skolan!!

Idag har det varit en lååånnnggg dag i skolan jag orkar inte uppdatera mer idag jag återkommer imorgon för nu ska jag sova.

Ha det bäst alla underbara människor. Låt inte lite motgång stoppa er alla har vi stött på det men tro mig det vänder så småningom.

SEE YA!!!!

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0