Sommaren del 2

Här kommer äntligen resten av bilderna förlåt än en gång för dålig uppdatering inte bra jag lovar att skärpa mig.


Inte konstigt att hundarna skällde som bara den en morgonMin blomma passade på att börja blomma när jag inte bodde hemma i lägenheten så då passade jag på att fota den så jag hade fotobevis på att den blommat. Jag kan ju tillägga att den blommar fortfarande.Wixan utslagen efter en dag med ompyssling av mina 3 kusiner som jag passade en lördag. Vi hade superskoj och dagen bara försvann.GullungenMaya sover som vanligtJag har varit och hälsat på Wotis syster och hennes barn flera gånger.Jag har varit lägenhetsvakt åt T & R när dom var på husvagns semester då passade jag på att rädda livet på den här lilla Aloe Veran som deras sköldpadda smakat på.Jag har badat många gånger i poolen senast igår.Jag testade att göra amerikanska pancakes och dom vart supergoda.Carolina kom äntligen hem


Maya fick se fåren för första gången och det va ett positivt möte.3 sömntutor på rad


Wixan sover som aldrig förr


Wixan nybadad och nyfönad hon luktade sååå gott. Hon och Ronja skulle till T & R som va hundvakter när jag åkte till Skåne.

Efter det så åkte jag till Skåne rättare sagt Simrishamn och den historian kommer i nästa inlägg

SEE YA!!!

Oj då!!

Det va visst nästan 2 veckor sen jag bloggade inte bra det. Mina tankar är så gott som översvämmande så jag har lite svårt att sortera dom just nu. Jag har varit på roadtrip till södra Skåne i slutet av Juli/början av Augusti men det kommer jag skriva om i ett separat inlägg senare med bilder. Just nu får ni nöja er med detta. Jag jobbar fortfarande idag och imorgon innan jag får 4 dagar ledigt. Så min energi nivå är inte på topp heller jag har nu jobbat 6 dagar i rad. Nu blir det lite bilder från sommaren håll till godo så länge.


Ute på Ön och våran vackra båt Otilia(segelbåten) jag lekte med zoom funktionen.


Moppens mätare nådde 199999


Detta var man bara tvungen att fota när mätaren slog över till 200000.


Jag var och klippte mig i början av sommaren


Jag och Maya va på kursavslutning med agilityn här är vi i skogen och dessa 2 hundar ska få testa på att gå blodspår. Maya fick testa på personsök som hon var en naturbegåvning i.


Jag har fått en pool som sett ut så här till att...


Bli så här på under en vecka


Jag och hundarna har varit ute på promenad


Då fotade jag det här.


Den 14 juli fyllde lilla Tiger 9år


Jag har varit i stallet också och sett E:s nya "jobb" P-G

Detta var allt för stunden resten kommer i nästa inlägg

SEE YA!!!

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0