Idag är det dags!!!

Idag är det äntligen dags att få se Eclipse gud va jag har längtat. Efter att ha läst om vad Kenza tyckte om filmen när hon såg den på pressvisningen så är man bara ännu mer nyfiken på den.Gud va tiden går sakta när man går och väntar. Kan inte klockan bli 18 nångång??
Tur att man ska åka till stan innan och shoppa lite så att man får tiden att gå:D

SEE YA!!!

Äntligen har jag fått sova!!

Äntligen gud sååå skönt att få sova ut riktigt ordentligt. Jag har ju sååå svårt att slappna av och sova när jag ska upp tidigt på morgonen. Men nu har jag äntligen jobbat alla förmiddagar för den för skiftcykeln igår va första eftermiddagspasset. Tyvärr så va det material brist så det blev ett väldigt långt arbetspass så jag och en annan arbetatare gick på promenad runt på området i brist på annat. 

Nyss vart jag väckt av telefonen och det va min chef från kommunen som gav mig lite städjobb den här veckan. Jag som tänkt att vara lite ledig den här veckan men men det är ju bara totalt 6 timmar så det fixar jag utan problem.

Nä nu är det dags för frulle och kaffe så man vaknar till lite.

SEE YA!!

Oh my good!!!

Varför ska folk vara så jäkla tvära hela tiden vad är det för fel med att berätta om sina positiva upplevelser för att sen bli avsnäst och näst intill hånad för att man skulle vara trög för att man väljer att investera i ett bättre liv. Jag tänker inte skriva om vad det exakt handlade om men det är så elakt. Som ett slag i ansiktet rent ut sagt. Vem fan ger dig rätt att skriva såna saker när du själv inte varit i den situationen? Jag ångrar inte nånting som jag gjort eller kommer att göra och gillar du det inte så va glad för min skull iaf.

Nu har jag fått skriva av mig om något som ni antagligen inte har en aning om vad det är och vill ni veta mer så får ni som känner mig kontakta mig privat. Jag står för det jag säger punkt slut!!

Jag har haft en underbar kväll med mina underbara vänner och de är inte inblandade i det ovanstående för de är mina stöttepelare och de kan jag lita på i vått och torrt.

SEE YA!!

Camillasss

Bloggen om mig och min ridtravare Wotis!!

RSS 2.0